TUVA Towel
info@arpe.es  +34 937 937 677
info@arpe.es  +34 937 937 677

Avís legal i condicions d’ús

Avís i Informació Legal i la seva acceptació

MANUFACTURAS ARPE, SL, amb domicili a POL. IND. TORRENT D’EN PUIG, C/CAN VICTORIANO, 12 - 08358 ARENYS DE MUNT (BARCELONA), telèfon 937 937 677, proveïda de NIF B-59785386 inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tomo 21174, foli 176, fulla numero B-17998, inscripció 1ª (d'ara endavant " ARPE "). Condicions Generals d'Ús. Per tant, amb anterioritat a la utilització d'aquests serveis, l'Usuari també ha de llegir atentament i acceptar així mateix les corresponents condicions particulars pròpies.

El present avís legal regula l'accés i l'ús del servei del lloc web https://www.arpe.es (ara endavant, el "Lloc web") que ARPE posa a la disposició dels usuaris d'Internet interessats en els seus serveis i continguts relacionats amb la especialització en la fabricació i personalització d'isards i tovalloles de microfibres amb imatges, mitjançant sistemes d'impressió basats en tecnologia digital (ara endavant, els "Usuaris").Condicions Generals d'Ús. Per tant, amb anterioritat a la utilització d'aquests serveis, l'Usuari també ha de llegir atentament i acceptar així mateix les corresponents condicions particulars pròpies.

Aquest lloc web compleix amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals

ARPE podrà alterar en qualsevol moment i sense avís previ, el disseny, presentació i/o configuració del Lloc web, així com alguns o tots els serveis, i afegir serveis nous.

La utilització d'aquest Lloc web implica la plena acceptació de les disposicions incloses en aquest Avís en la versió publicada per ARPE en el moment en què l'Usuari accedeixi al Lloc web. Així mateix ARPE posa en coneixement dels Usuaris d'aquest Lloc web que aquestes Condicions Generals d'Ús poden ser modificades sense notificació prèvia. En conseqüència l'Usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es procedeixi a utilitzar el Lloc web, ja que aquell pot sofrir modificacions.

La utilització de certs serveis oferts als Usuaris a través del Lloc web poden trobar-se sotmeses a condicions particulars pròpies que, segons els casos substitueixen, completen i/o modifiquen les presents Condicions Generals d'Ús. Per tant, amb anterioritat a la utilització d'aquests serveis, l'Usuari també ha de llegir atentament i acceptar així mateix les corresponents condicions particulars pròpies.