TUVA Towel
info@arpe.es  +34 937 937 677
info@arpe.es  +34 937 937 677

ARPE BARCELONA, PRESENTA LA SEVA NOVA MARCA

18/12/2018

 ARPE BARCELONA, PRESENTA LA SEVA NOVA MARCA


Amb la finalitat  d’avançar-se als nous temps i alhora transmetre els valors de la marca creada l’any 1991, Arpe renova el seu logotip i encara una nova etapa per posicionar-se arreu del món com una marca trencadora, creativa, i innovadora en el sector del regal promocional.

Les tècniques de producció ens inspiren per representar la nova iconografia. Els elements de teixidoria, confecció i d’estampació es fusionen en una gota de tinta amb textura que simbolitza la creativitat de la marca. Completant la imatge, un nou claim sorgeix per explicar qui som i què fem:

Making, printing and designing microfiber products in Barcelona.

Fabricar, estampar i dissenyar productes de microfibra seguint els estàndards de qualitat europeus i amb la creativitat de Barcelona, son més que paraules triades a l’atzar, en el cas de l’empresa catalana, expliquen una manera de treballar que hores d’ara ja traspassa fronteres.

Amb el nou logotip que es presenta al 2019, Arpe afronta el repte d’acompanyar la seva marca per posicionar-se i conquerir el mercat internacional mantenint com a  valors afegits, l’experiència i el reconeixement aconseguits en els darrers anys.

 
Volver